Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Klamavé inzeráty aneb co inzerát o sobě vypoví.

v dnešním článku se podíváme na inzeráty, které se publikují na internetu. Mrkneme se na zoubek a hlavně na ty co mají kaz, popřípadě už na ty co nejsou vůbec zdravé a je potřeba je vytrhnout. Na klamavé praktiky inzerentů a kterým inzerentům se vyhnout nejen obloukem, ale kilometrem. Někteří inzerenti jsou jako politické strany. Naslibovat voličům a když dojde na lámání chleba, tak realita je jiná, naštestí už mnoho lidí je zná a jejíma příspěvkama se baví.

Podle mého názoru je pouze jako doplňující nástroj k Vašemu byznysu. Nikoliv hlavní nástroj. Pojďme se mrknout na jednotlivé typy. 

Informační inzerát:

nabízím bezva přivýdělek s českou firmou ................ Jedná se o katalogový prodej nebo tvoření si vlastního týmu. Okamžitá marže 30%. Spousta motivací a bonusů. Katalog je luxusně zpracovaný, sortiment je velmi rozličný od české kvalitní ekologické drogerie, přes nádherné bytové doplňky a domácí potřeby až po luxusní oděvní kolekci, která se začíná dostávat do povědomí lidí stejně jako jiné kvalitní značky. 
Pro vážné zájemce je připraven katalog zdarma, tedy neexistují žádné počáteční ani jiné poplatky a vklady. Vše založeno na dobrovolnosti, žádné podmíněné odběry ani výše objednávek.
Ráda podám podrobné info na e-mail.

recenze: S tímto článkem nemám problém, jedná se o pravdivé informace a jasné informace a člověk ví na čem je. 

 

 

Mystifikující inzerát:

Nebojíte sa rozbehnúť vlastné podnikanie? Potom ste pre nás zaujímavým človekom. Hľadáme vodcovské osobnosti do internetového projektu s medzinárodnou pôsobnosťou v odbore Wellness. Vzdelanie nerozhoduje. Ponúkame nadštandardné finančné ohodnotenie, flexibilná pracovná doba, firemné benefity. Bližšie informácie získate na webe.

recenze: Zřejmě se jedná o herba.... V podobných inzerátech se lidé bojí zmínit značku společnosti, protože je rozšířená a tím pádem sehnat nové spolupracovníky bude obtížnější a lidé při přečtení názvu už opadá nadšení. Samozřejmě se tam píše o vysokém platě, ale provize bude závislá na Vašem prodeji, takže nikdo Vám nic nedá. Možnost zajímavého výdělku je lepší tvrzení, ale slovo nabízíme je klamavé, pač zřejmě inzerent Vám nic nedá.......... nebo zkuste najít podobný inzerát a podělte se se čtenáři o Vaši zkušenost. 

 

 

Slibující inzerát:

Práca z domu cenovo dostupná pre každého! 
Za $ 9,95 na mesiac, ste schopní zarobiť $ 2000 až $ 8000 za mesiac.
Kompletný obchodný balíček práve pre vás ........, s najlepšími marketingovými nástrojmi priemyslu na pomoc pre explodovanie vo svojom online obchode!

recenze: Jak Vám někdo nabídne práci z domu, nejlépe přivýýýýýýýdělek a vysoký plat, tak se na nic neptejte a jděte pryč. Lidé mají práci za 15000 kč měsíčně, ale pak Vám ukáži přivýdělek za 40000 Kč měsíčně, není to podezřelé? Slibovat do inzerátu sumy, který dotyčný nemá je nejlepší smeč, jakou Vám mohl dát. Jakmile někdo slibuje velké sumy, tak chtějte vidět důkaz. Pak začnou výmluvy typu: To je moje věc, záleží na Vás, jak budete pracovat (a vy tedy nechcete pracovat, když je slibujete a nemáte) atd... 

 

 

Inzerentové celebrity:

Jsou lidé propagující současně několik byznysů.

 recenze: Pokud v krátké době najde inzerenta, který má několik přivýdělků, které inzeruje, ruce pryč od něho.  Zřejmě je to člověk, kterému se nedaří v jednom a zkouší štestí v druhém. Jakmile přijde zase nějaká nová příležitost, tak opustí svůj byznys a bude Vás tahat do lepší jeho nové příležitosti. Zeptejte se na fakta, kolik mu vydělává jeho přivýdělek, který dělá víc jak půl roku. Pak zjistíte, že maximálně vydělá na těch co je tam chvíli pač mu migrovaly kobylky z předchozích byznysů. Sice nechápu mentalitu těch lidí, co je baví se pořád registrovat a nevydělávat, ale každého věc. Argumenty těchto lidí jsou, mám toho tolik co zvládnu. Víc projektů víc přijmů. Pokud mi stále nevěříte, tak se pod něho zaregistrujte a za půl roku si znova přečtěte tento článek. Tito lidé Vás skoro nic nenaučí a komunikace bude probíhat převážně po dobu registrace a řeknou Vám, když něco budete potřebovat, že jim můžete zavolat. Máte zájem o takového sponzora ? 

Závěrem: Bavme se v globálu. Většina lidí se bojí komunikace, v textu jsou zdatní, ale jakmile přijde komunikace, přichází stres, nechtějí moc vysvětlovat, věci posílají na email nebo odkazy. Inzeráty jsou vhodné jako doplněk pro Vaše podnikání, podnikání se dělá na základě vztahu a komunikace. Vždy se zeptejte, zda Vám daný člověk ukáže Vašim známým prezentaci v praxi a ukáže Vám, jak on telefonuje a oslovuje klienty. Máte selský rozum, na základě odpovědi poznáte, jak Vaše práce bude efektivně vypadat s inzerentem.

 Na webu je uveden email. V případě dalších námětů mi napište na email. Zde bylo vyslyšeno přání jednomu věrnému čtenáři a napsal jsem o inzerátech.

 

Mějte se a smějte se milí čtenáři.

Autor: Tomáš Řezníček | pátek 5.7.2013 8:53 | karma článku: 12,70 | přečteno: 1107x
  • Další články autora

Tomáš Řezníček

Telefonní iluzionista

Kouzelnický trik se odehrává mimo vaše oči. Cílem kouzelníka je odvést pozornost od místa, kde kýžený trik proběhne – to pro většinu lidí není novina. „Co tam máš dál?“ slyším v některých hlavách. Strpení čtenáři.

25.11.2015 v 0:00 | Karma: 7,95 | Přečteno: 338x | Diskuse| Ostatní

Tomáš Řezníček

Swiss Golden

Swissgolden kvalitní mlm nebo vylepšene Ponziho schéma? Náhledneme pod pokličku tohoto projektu a obrázek si uděljte Vy.

7.11.2014 v 22:55 | Karma: 12,51 | Přečteno: 1572x | Diskuse| Ostatní

Tomáš Řezníček

Emgoldex - úspěšný systém pro firmu nebo pro lidi?

firma se stolovým systémem kde produkt je zlato. Už jsem napsal pár řádku a vylil jsem olej do ohně. Vše co napíšu, tak se bude jednat pouze o můj subjektivní názor. Každá věc má rub a líc. Nasbíral jsem zkušenosti z mlm, jak pozitivní, tak negativní. Vše mělo jednu věc společnou. Superlativa a pěkné řeči. Také jsem podlehl pozlátkům: Být mezi prvníma v republice, rychlé peníze apod. Na druhou stranu vděčím za spoustu kontaktů na zajímavé lidi a obrovský přehled v mlm. Je spoustu dobrých mlm. Mlm je o osobním rozvoji, vztazích a udržitelnosti systému. Mým cílem je druhý pohled na společnost z pohledu opozice. Na mém blogu píšu o společnost v začátku působení. Někdo řekne negouš! Otázka je proč mé prognózy jsou zatím 100%. Nevěříte? Podívejte se na mé recenze o mlm firmách.

8.8.2014 v 7:27 | Karma: 9,99 | Přečteno: 826x | Diskuse| Ostatní

Tomáš Řezníček

Pavučiny na zadku?

Můžete je vcelku snadno vymést - víte-li ovšem jak :-) Ale nemusíte, nutiot Vás nemůžu...

16.7.2014 v 8:51 | Karma: 4,90 | Přečteno: 409x | Diskuse| Ostatní

Tomáš Řezníček

simply money system - pokračování

28. prosince jsem psal článek o SMS. http://tomasreznicek.blog.idnes.cz/c/389423/Simply-Money-System.html . Pojďme se spolu podívat jak se situace vyvíjí.

12.7.2014 v 14:47 | Karma: 8,70 | Přečteno: 1198x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Při požáru v bytovém domě v Praze zemřel člověk, na místo vyrazil i speciál Fénix

28. dubna 2024  9:28

Při ranním požáru v bytovém domě v Praze zemřel člověk. Sedm dalších lidí muselo být evakuováno,...

Irák schválil nový zákon proti homosexualitě, hrozí za ni až 15 let vězení

28. dubna 2024  8:40

Irácký parlament v sobotu schválil nový zákon zaměřený proti vztahům lidí stejného pohlaví. Nově...

Počasí v Česku opět ovlivní saharský prach. Vytvoří oblačnost, sníží teploty

28. dubna 2024  7:47

Počasí v Česku v neděli opět ovlivní saharský prach. Vytvoří oblačnost, se kterou nepočítaly...

Co v EU prosadili čeští europoslanci? Nabíječky i Erasmus, připomínají se

28. dubna 2024

Premium V Bruselu a Štrasburku proběhlo v týdnu velké loučení. Ve stávajícím složení se totiž europoslanci...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1405x
Na tomto dkazu se dozvite více: http://www.multilevel-marketing.cz/author/tomas-reznicek/